Over Catch® horloges - Catch® horloges

Catch watch registered trademark
Logo Catch the time logo klein
winkelwagentje
Catch logo groot
Ga naar de inhoud

Over Catch® horloges

Over Catch

Company profielh2>


Lelie is ruim 30 jaar geleden gestart met een bijouxwinkel in Roosendaal, later kwamen daar ook Breda en Bergen op Zoom bij. In 1994 werd hier Lelie juweliers in de Houtmarktpassage te Breda aan toegevoegd. Ongeveer tegelijkertijd werd ook de groothandel en import / export vanuit het Verre Oosten opgestart.  
In 2004 zijn al deze winkels verkocht en zijn wij ons helemaal gaan richten op de productie en distributie van sieraden en horloges onder de eigen merken "Catch" en "Catch the time" Tot medio 2014 had de groothandel ook een stand op de trademart in Utrecht.
Catch the time® is een merk wat zich richt op het ontwerpen en produceren van karakteristieke, trendy horloges met de nadruk op kwaliteit.  Wij leveren voor diverse merken en bedrijven ook B2B horloges met een eigen design,  voor welke wij eventueel ook een label beschikbaar hebben. Ook voor promotionele horloges kunt u bij ons terecht.
Door ons eigen ontwerp toe te passen in combinatie met de nieuwste trends wordt er een unieke stijl gecreëerd.  Of u nu op zoek bent naar een horloge geschikt voor formele of informele gelegenheden, met een Catch horloge komt u altijd uitstekend voor de dag.
Onze merken "Catch" en "Catch the time" zijn beide geregistreerd in de gehele Benelux. Onze horloges ook verkrijgbaar via Tica Aalsmeer, waar u uitsluitend als detaillist, tegen overlegging van uw Kamer van Koophandel documenten, kunt inkopen. Ook verzorgen wij voor diverse bedrijven de inkoop van sieraden en onderdelen in het verre oosten.
Diverse bedrijven begeleiden wij, in verband met onze uitgebreide know how, in China voor het leggen van business contacten met o.a. fabrieken van electrische fietsen,  scooters, verlichting, intern transport en vele andere artikelen. Ook bij de verzending per lucht- of zee-vracht staan wij deze ondernemingen met met raad en daad terzijde.


Voor inlichtingen kunt u mailen of bellen naar


Lelie trading / Catch

Hogeweg 32

6561 WC  Groesbeek

The Netherlands

tel:  +31(0)485517012

fax: +31(0)485769020
Terug naar de inhoud