Sony, Maxel, Murata, Renata, Varta en Energizer - Catch® horloges en knoopcel batterijen

Catch watch registered trademark
Logo Catch the time logo klein
winkelwagentje
Catch logo groot
Ga naar de inhoud

Sony, Maxel, Murata, Renata, Varta en Energizer

Horloge batterijtjes

Lelie trading importeert en verkoopt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige Sony-Murata, Maxell, Renata, Varta en Energizer horloge batterijen, knoop en lithiumcellen voor de beste prijs. Deze merk batterijen gaan, uiteraard afhankelijk van het gebruikte uurwerk, veel langer mee dan de merkloze soorten, welke tegen dumpprijzen bij discounters te koop zijn.

Door een lekproof merk batterij van ons in uw uurwerk te monteren, hoeft niet elke 3 maanden het horloge geopend te worden en verkleint u het risico dat er met de verwisseling vuil in het uurwerk komt of dat er andere beschadigingen ontstaan.
Mocht u een door u gewenst type batterijtje niet kunnen vinden, mail of bel ons dan even en wij zorgen dat het in ons assortiment opgenomen wordt.
Indien u grotere aantallen, Maxell, Renata, Energizer , Sony / muRata of Varta knoopcellen of lithium batterijen wilt bestellen kunnen wij u altijd een passende offerte maken. tel +31(0)485517012, fax +31(0)485769020 of mail ons.

Bekijk de STUKSPRIJZEN en ons assortiment Sony Murata of ga naar onze Maxell , Renata , Energizer of Varta pagina. Bent u professioneel handelaar vraag dan login gegevens aan op onze B2B website watchonline.

Tot een totaalbedrag van €9,- betaalt u een bijdrage in de verzend- en verpakking-kosten van slechts € 2,50. Boven € 9,- is de verzending GRATIS!
Op werkdagen voor 15:00u besteld de volgende dag in huis!*


Terug naar de inhoud